Meer resultaten voor binnenland barendrecht

 
binnenland barendrecht
CBV Binnenland Wikipedia.
CBV Binnenland is een Nederlandse basketbalclub uit Barendrecht. Het mannenteam van Binnenland speelt in de Promotiedivisie en het vrouwenteam in de Eredivisie. De club is gedurende haar bestaan uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse basketbalwereld. Voornamelijk zijn de jeugdteams flink gegroeid.
Vijf jubilarissen bij CBV Binnenland Barendrechts Dagblad.
De Barendrechtse Basketbalvereniging Binnenland heeft afgelopen maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering vier jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Wim van der Hoek had een woord van waardering en een bos bloemen voor de basketballers vlnr Niels Ritstier 25 jaar lid, Leo den Hoedt 40 jaar lid, Linda Appers 25 jaar lid en Jos Domenie 25 jaar lid. De vijfde jubilaris, Peter van der Sluijs, kon wegens verhuizing niet aanwezig zijn op de ALV. Op de vergadering zijn de verslagen en jaarrekeningen 2016/2017 van de verenging, van Stichting Topsport en van Stichting Steunfonds unaniem door de vergadering goed gekeurd. Hetzelfde gebeurde met de geactualiseerde begroting 2017/2018. Op advies van de kascontrole commissie werd het bestuur gedechargeerd voor het gevoerde financiƫle beleid. Herman Appers werd gekozen als reservelid van de kascontrole commissie en Harold de Bruin werd formeel gekozen als coƶrdinator voor de jongens teams U14 U16 in plaats van Hans van Dijk, die door persoonlijke redenen moest stoppen. Omdat het steeds moeilijker wordt voldoende vrijwilligers te vinden voor het fluiten, tafelen, barbezetting e.d. kondigde het bestuur aan om komend jaar met initiatieven te komen om ouders van jeugdleden vrijwilligers taken te laten vervullen. Reageer op dit artikel. Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht?
Kennismaken met basketbal bij CBV Binnenland Barendrechts Dagblad.
Op 13-1, 3-2, 10-3, 24-3, 7-4, 14-4, 19-5 en 26-5 kunnen zij bij de Barendrechtse basketbalvereniging CBV Binnenland terecht. Wil je ook een keer kennismaken met Basketball? Dan ben je van harte uitgenodigd. Samen met Gabrielle van den Bosch Eva van Oosten Saar van Oosten gaan we jullie kennis laten maken met Basketball! Interesse kom gezellig langs, mail Linda Appers. Reageer op dit artikel. Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Informatie Binnenland Barendrecht.
Door informatie te koppelen aan postcodes is het mogelijk om nog verder in te zoomen op buurt en op wijkniveau. Op deze manier kunnen we ook informatie aanbieden over de buurt Binnenland Barendrecht, gelegen in de wijk Wijk 03 Binnenland in de gemeente Barendrecht.
Binnenland, Barendrecht Weetmeer Buurtinformatie.
Barendrecht Binnenland Inzoomen op alle huizen van deze buurt. Binnenland is een buurt in Barendrecht. Er wonen 970 mensen, in 445 huishoudens. Er wonen in deze buurt vooral veel inwoners in de leeftijdgroep van 25 t/m 44 jaar en vooral eenpersoonshuishoudens.
CBV Binnenland Actueel.
We zien dat je waarschijnlijk de afbeeldingen/links van onze sponsoren blokkeert. CBV Binnenland kan niet zonder haar sponsoren. Plaats www.cbvbinnenland.nl op je whitelist en/of unblock in je adblocker! Basketballmasterzz-spelregelbewijs Technische Commissie. Gisteren zijn via sportlink naar eeen groot aantal leden activatie-brief voor het spelregelbewijs-Basketballmasterzz gestuurd. Het is de bedoeling dat iedereen die gisteren een mail heeft ontvangen ook daadwerkelijk dit spelregelbewijs gaat halen, want dat is een vereiste om te mogen basketballen komend seizoen. Helaas zat niet bij iedereen de bijlage activatiebrief een pdf-file bij de mail afkomstig van noreply@nbb.nl of is deze in je spambox terecht gekomen. Heb je geen mail of de bijlage niet ontvangen maar ben je geboren in 2004 of eerder en heb je nog geen scheidsrechters-diploma dan moet je een mail sturen aan de wedstrijdsecretaris Gerard Ritstier g.ritstier@cbvbinnenland.nl. zaterdag 17 maart 2018. Aad van Loon Sport BasketballClinic Netwerkborrel Businessclub. Vrijdag 16/3 vond voor de sponsors businessclubleden een net werk bijeenkomst plaats met een sportief tintje. Samen met de Zwem en Polovereniging Barendrecht ZPB organiseerde de businessclub een basketbalclinic.

Contacteer ons