Resultaten voor hoe groot is een basketbal

 
hoe groot is een basketbal
Basketbal Wikipedia.
Het bestaat uit een rechthoekig oppervlak met aan beide korte kanten een basket. In het professioneel basketbal, met name wanneer het binnen wordt gespeeld, is de ondergrond van hardhout, meestal van eiken. Wanneer basketbal buiten wordt gespeeld, is er meestal sprake van een asfalt ondergrond.
Afmeting basketbalbord Sport outdoorartikelen online BESLIST.nl Ruime keus.
Little Tikes Basketbalset eenvoudig op te bergen groot. Omschrijving: De basketbalset is in hoogte verstelbaar in 5 posities. De maximale hoogte is 210 cm. De set wordt geleverd met een basketbal in junior maat. Deze sportset is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Basketbal Wikikids.
Een basketbalveld van de bovenkant. Het veld waar de mensen basketbal op spelen heet een basketbalveld. Het is een rechthoekig veld met aan elk uiteinde een basket een soort goal. Als je binnen speelt is de ondergrond meestal van hardhout meestal eikenhout.
Basketbal kopen? Frank.
Als je op zoek bent naar een Spalding basketbal, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit een groot aanbod basketballen van dit bekende basketbalmerk. Waarvan wordt een basketbal gemaakt? Iedere basketbal ontstaat met het maken van een soort binnenbal, ook wel de blaas genoemd. Deze wordt gemaakt van rubber, dat door middel van een ronde mal wordt gevormd. De blaas stuitert van zichzelf niet. Om te zorgen dat de bal wel gaat stuiteren, wordt de rubberen blaas omwikkeld met polyester, nylon of een combinatie van deze twee. Polyester stuitert het best en is goedkoper dan nylon.
NBB Nederlandse Basketball Bond.
Best groot want een bal past dus meer dan 2 keer door de ring heen! Het bord moet officieel op 1 meter en 5 centimerter hoog zijn en moet 1 meter en 80cm breed zijn maar de wisselt nog wel eens. Op het bord is net boven de ring een rechthoek getekend deze is 45cm hoog en 59cm breed.
Hoe kies ik een basketbal? Decathlon tips.
HOE KIES IK EEN BASKETBAL? Basketbal is een sport die je op verschillende ondergronden kunt spelen. Specifieke spelomstandigheden vragen om een specifieke basketbal. Wat jouw niveau ook is, DECATHLON heeft de juiste bal voor je in huis. Maar welke moet je nu kiezen?
Alles over basketbal afmetingen? Basketbalwereld.nl!
Alles over Basketbal. 20frogs is een specialist op het gebied van sport en spelartikelen. Voor iedere categorie hebben wij een webshop, met een ruim assortiment, die evenveel aandacht verdient. Klanten staan bij ons op één en service vinden wij daarom enorm belangrijk.

Contacteer ons