Zoeken naar salaris eredivisie basketbal

 
salaris eredivisie basketbal
Donar Groningen Eredivisie Basketbal.
Donar Groningen basketbal. Lees hier meer informatie over Donar Groningen. Online wedden op Eredivisie basketbalploeg Donar. Kansbericht vrijdag 7 juli 2017 1144.: De Nederlandse basketbalcompetitie is bepaald niet de grootste van Europa. Maar alle wedstrijden in de Dutch Basketball League, ook wel DBL genoemd, worden pre-match en live aangeboden bij de online bookmakers.
Salarissen van topsporters. De hoogste salarissen: voetballers en andere sporters.
Tegenwoordig kunnen landen aan de Middellandse Zee goede Amerikaanse basketballers aantrekken, die de gage van de Griekse, Spaanse en Italiaanse clubs niet aan de andere kant van de oceaan kunnen verdienen. De basketballer Josh Childress speelt dit seizoen weer in de NBA bij Phoenix, maar verdiende de afgelopen twee seizoen een vorstelijk salaris bij Olympiakos in Griekenland. Childress vertolkte bij zijn Griekse werkgever bepaald geen Michael Jordan-rol. Maar hij werd er wel als een superster betaald. Bij Phoenix staat hij niet in de basis. Maar hij speelt wel bij een team dat hem op het lijf geschreven is. Door twee jaartjes zijn talenten te etaleren in een van de zwaarste Europese competities. Het Europese basketbal dacht zelfs even LeBron James binnen te kunnen halen.
Dutch Basketball League: het eeuwige lelijke eendje? NWSNOW.
De Meest Waardevolle Speler van de DBL, de 28 jarige Worthy de Jong, sprak twee weken geleden in een interview met NRC zijn frustratie uit over het marginale bestaan van het Nederlandse basketbal. Het salaris van de international van ZZ Leiden ligt weliswaar boven het modale inkomen, maar De Jong ziet zichzelf genoodzaakt in de zomerstop een uitkering voor twee maanden aan te vragen.
Eredivisie basketbal Nederland, basketballleague.nl.
Jeroen van der List. Voor top 10 klik hier. Voor het beste resultaat adviseren wij u steeds de meest recente versie van uw webbrowser te gebruiken. Copyright Dutch Basketball League. Alle rechten voorbehouden. Rss feed Disclaimer Copyright Info Clubs Colofon DBL Contact.
Eredivisie basketbal Nederland, basketballleague.nl.
DORDRECHT, 3 augustus 2018 Pim de Vries zet zijn basketbalcarrière voort in de eredivisie. Na zijn jeugdopleiding en zes jaren eredivisiebasketbal in Den Bosch werd De Vries bedankt. Hij heeft nu een contract getekend om in Dordrecht voor de Dutch Windmills te gaan spelen. Landstede Basketbal strikt Canadees.
Wat verdienen de spelers in de Eredivisie gemiddeld? Wel.nl.
Wat verdienen de spelers in de Eredivisie gemiddeld? Door Marlies van Cleeff 17 april, 2012 // 000.: Tweet Share Share. FBO Federatie van Betaald voetbal Organisaties meldt dat het gemiddelde salaris van de spelers in de Eredivisie 305 duizend euro bedraagt.
SPT / OVG / basketbal Dutch Basketball League forum.fok.nl.
Amsterdam speelt komend seizoen niet in de eredivisie basketbal. De club is er niet in geslaagd voldoende financile middelen bij elkaar te krijgen. Daardoor" heeft het geen zin deel te nemen aan de komende competitie, meldt Amsterdam Basketball op zijn website.
Eredivisie basketbal Wikipedia.
De Eredivisie sinds 2010 officieel Dutch Basketball League geheten is in het Nederlandse basketbal het hoogste landelijke niveau waarin een club kan uitkomen. Alle teams die uitkomen in de eredivisie zijn professioneel, en alle spelers zijn voltijds, dan wel deeltijds in dienst van de clubs.
Geen geld voor basketballers en cheerleaders, toch staan ze er NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Geen geld voor basketballers en cheerleaders, toch staan ze er. Het Nederlandse basketbal verkeert al jaren in verval. Apollo heeft de kleinste begroting van de eredivisie en probeert zich op het hoogste niveau te handhaven.

Contacteer ons