Meer resultaten voor basketbal bucket

 
basketbal bucket
Basketbal Sport outdoor artikelen kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Spalding basketbal NBA Gold series indoor/outdoor maat 7. De NBA Gold basketbal is de meestverkochte Spalding basketbal voor in en outdoor gebruik. De grip en het balgevoel maken de NBA Gold tot een hele populaire basketbal voor zowel trainingen als wedstrijden.
regels en speelveld Basketbal.
Zij mogen plaatsnemen aan de schuine lijn van de bucket vier verdedigers aan de zijkanten en twee aanvallers in het midden. Na de laatste vrije worp gaat het spel verder en alle spelers mogen het vrijeworp-gebied de bucket betreden, zodra de bal los is van de hand van de schutter.
Alles over basketbal afmetingen? Basketbalwereld.nl!
Populaire basketbal accessoires 2. Top 5 Basketbalpalen 4. Top 5 Basketbal Ballen 1. Alles over Basketbal. 20frogs is een specialist op het gebied van sport en spelartikelen. Voor iedere categorie hebben wij een webshop, met een ruim assortiment, die evenveel aandacht verdient.
spelregels basketbal. alles over basketbal.
Speelveld Basketbal wordt gespeeld op een rechthoekig veld met aan beide kopse kanten een basket. De basketring hangt op 10 feet, ongeveer 3 meter. Een team kan punten scoren door de bal door de basketring te gooien. Ze worden beloond met 2 punten. Onder de basket is op het veld de bucket getekend.
Basketbal Wikikids.
De bucket van de NBA werden in 1951 verbreed van 18, naar 37, meter. Meeste rondjes rond het middel in 30 seconden: 68 Corey Rich Meeste stuiten in 1 minuut: 444 Thaneswar Guragai Langste tijd 3 draaiend: 75, sec Thomas Connors langste tijd draaiend op 1 vinger: 10 min 33 sec. De eerste versie van deze tekst of een deel daarvan is afkomstig van Wikipedia. De tekst is vrijgegeven onder de GFDL-licentie. Zie ook: Copyleft. Deze pagina op Wikipedia. Olympische sporten Olympische zomersporten.: Atletiek Badminton Basketbal Boksen Boogschieten Gewichtheffen Gymnastiek Handbal Hockey Judo Kanovaren Moderne vijfkamp Paardensport Roeien Rugby Schermen Schietsport Schoonspringen Synchroonzwemmen Taekwondo Tafeltennis Tennis Triatlon Voetbal Volleybal Waterpolo Wielersport Worstelen Zeilen Zwemmen.
Basketbal Wikipedia.
Wanneer basketbal buiten wordt gespeeld, is er meestal sprake van een asfalt ondergrond. Basketbalvelden hebben verschillende afmetingen. In de NBA is een veld 94 feet lang en 50 feet breed 2865, bij 1524, meter, een FIBA-veld is met 2815 meter iets kleiner vanaf 2614 meter kan een veld ook goedgekeurd worden. De basket hangt altijd op een hoogte van 305, meter behalve in jeugdcompetities, waar de basket doorgaans op een hoogte van 260, meter hangt en het middelpunt van de basket ligt op 1575, m vanaf de achterlijn. Het veld heeft twee zij en achterlijnen, een middenlijn, een vrijeworplijn op 580, meter van de achterlijn en een driepuntlijn op 675, m vanaf het middelpunt van de basket; tot 2010 was dat 625, m 1. Verder wordt er nog een middencirkel waar elk spel aanvangt met een sprongbal en een zogenaamde bucket, het gebied direct om de basket, onderscheiden.

Contacteer ons