Resultaten voor finale basketbal

 
finale basketbal
Donar.
De NBB Beker, het Landskampioenschap, de halve finale in de FIBA Europe Cup en een Supercup. Daarnaast stijgende bezoekersaantallen en altijd een geweldige sfeer in MartiniPlaza. Een goed moment om even bij te praten met coach Erik Braal: https//www.youtube.com/watchvPK3jJOv8vsI.: 101 8 Bekijk op Facebook.
Eredivisie basketbal Nederland, basketballleague.nl.
OEGSTGEEST, 18 februari 2018 Landstede Basketbal strijdt vanmiddag in eigen huis voor de laatste kans om net als vorig seizoen de finale van het NBB-bekertoernooi te halen. Gezien de uitslag van het eerste duel tegen Donar lijkt dat iets te veel gevraagd van de Zwollenaren.
Batouwe Basketball Home.
Basketbal Dameseredivisie Bemmel Lingewaard Stichting Topsport Lingewaard Selectie Dames 1 U20 Eredivisie. www.batouwebasketball.nl batouwebasketball.nl batouwebasketball. Array 0 NUTTIGE OVERWINNING LEKDETEC.NL TEGEN DOZY DEN HELDER 1 LEKDETEC.NL LAAT JOLLY JUMPERS RUIKEN AAN DE OVERWINNING 2 COACH KAN MINUTEN VERDELEN TEGEN MARTINI SPARKS 3 Gemeente Lingewaard Zoekt Pleegouders 4 EERSTE NEDERLAAG LEKDETEC.NL.
NBB Nederlandse Basketball Bond.
14.00 Finale Mannen U18 Eredivisie. Landstede Basketbal BC APOLLO Amsterdam. 16.30 Finale Mannen U16 Eredivisie. BC APOLLO Amsterdam New Heroes. 19.00 Finale Mannen U20 Tweede Divisie. BV Groningen Harlemlakers. Dagtickets voor de NBB Finals 2018 zijn bij de ingang van het sportcentrum te koop.
NBB Nederlandse Basketball Bond Play-offs Mannen en Vrouwen.
De eredivisies bij de mannen en de vrouwen. In deze sectie van de website vind je alles over de eredivisies bij de mannen Dutch Basketball League en de vrouwen Dutch Women's' Basketball League. Klik hier om naar de Dutch Basketball League te gaan.
NBB Nederlandse Basketball Bond.
Voormalig international volgt Krijn de Schutter op. Nieuwe 3x3 league voor vrouwen succesvol van start. Beld, Kuijt, Scholten en Van der Plas winnen finale. Steun Orange Lions bij laatste thuisduel tegen Litouwen. Zie Nederlands team aan het werk voor vriendenprijs.
NBB Nederlandse Basketball Bond.
Nieuwe Womens 3x3 League Netherlands succesvol van start. 24 dec 2018 1529: Sharon Beld, Fleur Kuijt, Gillian Scholten en Ingrid van der Plas mogen zicht de eerste winnaars noemen van de nieuwe Womens 3x3 League Netherlands. In de finale van de eerste ron.
Eredivisie basketbal Nederland, basketballleague.nl.
ZWOLLE, 31 juli 2018 Landstede Basketbal is er in geslaagd om Noah Dahlman en Sherron Dorsey-Walker voor een nieuw seizoen vast te leggen. De twee Amerikanen maakten het afgelopen seizoen ook al deel uit van de keurtroepen van coach Herman van den Belt.

Contacteer ons